Mimarlık Haftası'21 4 Ekim'de Başlıyor!

Mimarlık Haftası'21 4 Ekim'de Başlıyor!

TARİH: 28 Eylül 2021

2021 yılında Mimarlık Haftası’nı siz değerli meslektaşlarımızla birlikte kutlamanın heyecanlı telaşı içindeyiz. Bu sene de, her sene olduğu gibi dopdolu bir Mimarlık Haftası Programı bizleri bekliyor. Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) tarafından Dünya Mimarlık Günü ilan edilmiş olan Ekim ayının ilk pazartesi gününü takip eden hafta, Şubemiz tarafından her yıl coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl için belirlenen “Sağlıklı Bir Dünya İçin Temiz Çevre” teması etrafında çeşitli etkinliklerle şekillendirdiğimiz Mimarlık Haftası Programı'nı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Mimarlar Odası İzmir Şubesi olarak, hafta boyunca sürecek ve pandemi koşullarına uygun şekilde özenle hazırladığımız etkinliklerimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri COVID-19 tedbirleri kapsamında yüz yüze gerçekleşecektir.


*Açık Ofis etkinlikleri pandemi koşulları kapsamında 10 kişi ile sınırlı olup kayıt yaptırmak zorunludur. Kayıt için 0539 792 76 52 numaralı Whatsapp hattımıza, Sicil Numaranız, HES Kodu, Ad ve Soyad bilgileriniz ile birlikte hangi Açık Ofis etkinliğine katılmak istediğinizi belirtiniz.

*Geziler pandemi koşulları kapsamında 15 kişi ile sınırlı olup kayıt yaptırmak zorunludur. Kayıt için Sicil Numaranız, HES Kodu, Ad ve Soyad bilgilerinizi ilgili gezinin başlığı ile info@izmimod.org.tr adresine e-posta atmanızı rica ederiz.

*9 Ekim tarihli Haritalarla Tarihin İzinde Gezisi yalnızca mimarlık öğrencilerinin katılımına açıktır.